• testimonials

Groot Abcouder Dictee 2020

maart 07, 2020

“Kinderen en kanker zijn woorden die ik eigenlijk liever niet in één zin zie. Dat dit af en toe wel gebeurt, kan men alleen verdragen als er maximale veiligheid, troost en natuurlijk de allerbeste medische hulp wordt geboden.” – Claudia de Breij
Groot Abcouder Dictee 2020

Op 23 maart organiseert Lions Abcoude-Baambrugge voor de 5e keer het Groot Abcouder Dictee. Dit jaar wordt er met het dictee geld opgehaald voor de Stichting ‘Mag ik dan met jou’ een stichting die financiële ondersteuning biedt aan ouders met een kind met kanker die, door de ziekte van hun kind, financiële hulp nodig hebben. De Stichting is opgericht door Henk de Breij, zijn dochter Claudia de Breij is beschermvrouwe van de Stichting.
Ik mag, net als vorige jaren, het dictee schrijven en de avond presenteren.
Na voorgaande jaren Patrick Lodiers en Peter van der Vorst als voorlezer, hebben we dit jaar Jeroen Kijk in de Vegte bereid gevonden om het dictee voor te lezen. Het dictee vindt weer plaats in het stijlvolle Boutique Hotel De Witte Dame in Abcoude. We hopen, zoals elk jaar, op een volle zaal met 100 deelnemers.
Hieronder de persoonlijke uitnodiging voor het dictee door Jeroen Kijk in de Vegte
#languagelearning #dictees #kanker #presenteren #hoteldwd #Jeroenkijkindevegte

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

About Us

In order to feel at home in a new country and being able to communicate with the new people you meet there, you have to be able to speak their language and understand their culture, values and habits. We organize trainings that help you adjust to your new lives abroad and make sure that you can communicate with the locals.

Recent Comments